Felejthetetlen karácsony

Mivel már szinte minden üzlet ajánl vásárlói kártyát, annak igénylésével reklámanyagokat is kapunk. Ma egy olyan ajánlat érkezett egy élelmiszer üzlet hirdetéseként, hogy “Tegye felejthetetlenné a karácsonyt!”

Természetesen nem azért nyitottam meg a levelet, hogy lássam, mi kell ahhoz, hogy az idei karácsony felejthetetlen legyen – ez a körülmények miatt amúgy is garantált – hanem azért, hogy ezt az ajánlatát mire építi. Akciós termékek ajánlatait olvashattam, melyben mindenféle terméket kínáltak a szokásos karácsonyi ételekhez. Felejthetetlen karácsony a bejgli, vagy a szaloncukor, vagy a szilikonos sütő papír által.

Nem sok olyan beszámolót hallottam, ami azt közölte volna, hogy a felsorolt termékek valakinek felejthetetlenné tették az ünnepét. Ezzel szemben szóltak már visszaemlékezések lelki hatásokról, találkozásokról, istentiszteleten szerzett élményekről, de akár szomorú eseményekről, például ünnep előtti halálesetről, melyek emlékezetessé tették annak az adott évnek a karácsonyát. A feledhetetlen ünnepet nem a testi élmények, hanem a lelkiek adják.

Bárcsak nyerhetnénk ilyet ebben az évben (is)!

Emlékezetessé tette csodálatos dolgait, kegyelmes és irgalmas az Úr.

Zsolt 111:4
Hírdetés
Közzétéve: Blog

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s